Malpaso.nl

Weblog van Jeanet en Matteo


Zoek onderwerp

   


Kalender

Maandkeuze

<oktober 2023>
madiwodovrzazo
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
24 oktober 2023
Weer naar Nederland

Weer naar Nederland

<<>>

Omdat Matteo weer twee weken training moest geven in Breda (dus voor zijn werk naar Nederland moest), ben ik ook weer meegegaan. 
De heenreis verliep super snel, en we hadden mooi weer onderweg. 

We verbleven deze 2 weken weer bij mijn schoonouders in huis, en omdat ook zij (op onze aankomstdag) zelf net terug kwamen van een weekje vakantie....hebben wij getrakteerd op chinees! Heerlijk om weer eens te eten, want bij ons in Duitsland kennen ze dit niet. 

Ik heb mij de twee weken prima vermaakt. Het was, zeker de eerste week, nog heerlijk najaarsweer, dus iedere dag er ook lekker met Yuna op uitgetrokken voor een wandeling. Zo kwamen we ook langs een mooi dahlia-veld, dat prachtig in bloei stond.


Prachtig al die kleuren!!

En Yuna natuurlijk een mooi fotomodel. hihi!
Ook ben ik iedere week even bij paps langsgeweest. Ik weet dat hij gauw moe is, dus ik heb het gecombineerd met andere activiteiten.
Zo is bij het eerste bezoek, ook Kathleen naar pa gekomen, en hebben we viooltjes in zijn tuin gezet. Daarna ben ik met Kathleen ergens wezen theedrinken (met gebak! Jammie), en heb ik ´s avonds bij Theo en Kathleen nog stampot meegegeten. 

Bij mijn tweede bezoek heb ik twee lekkerbekjes meegenomen naar pap, en hebben we die heerlijk op zitten peuzelen. Ook heb ik nog een kist met foto´s etc. uitgezocht samen met pa.

En wat kom je dan een mooie foto´s tegen. Een oude foto van pap, die ik nog nooit eerder gezien heb, en de foto rechts boven is mijn overgroot oma. Wat was dat een mooie, knappe vrouw, zeg! Wauw!!
Ik vind het echt een geweldige foto! De foto hieronder is ook van mijn overgroot oma, samen met overgroot opa.

Prachtig om zoveel oude foto´s te zien! Van vele heb ik foto´s gemaakt met mijn telefoon en ze gedeeld in de neven en nichten app.
Ook ben ik op deze dag met Karin naar Intratuin geweest.... de kerstshow! Hihi, een beetje vroeg, maar aangezien ik voor de kerst niet meer naar Nederland kom, wilde ik het toch niet missen. Dus dan maar halverwege oktober. 

En we hebben er echt van genoten. Heerlijk sfeertje.


Veel kleur en kitsche kerstballen, en natuurliijk...busjes! Nee hoor broer, wees gerust...ik heb er geen voor jouw gekocht. hihi!

Tussen de middag daar samen met Karin geluncht...broodje kroket. Weer een heerlijke Nederlandse lekkernij om af te vinken van de lijst "wat we niet kunnen kopen/eten in Duitsland". 

En jawel...tussendoor weer alle calorietjes eraf lopen in Grave.

Want ik ben wel veel uit eten geweest, al probeerde ik het ook af en toe redelijk gezond te houden. En een carpaccio sallade is voor mij echt geen straf. Love it!!

En verder de weken doorgekomen met lekker relaxen, thee leuten bij mijn vriendin (die in dezelfde straat woont als mijn schoonouders), en zo veel mogelijk van het mooie najaarsweer genoten. 

En....wat hebben wij toch een intelligent hondje, he?! Zo´n grappige foto....achter de laptop!!
En dan zit het er weer op. De twee weken zijn voor mij om gevlogen, maar wat heerlijk om ook weer naar huis te gaan.
Nu wordt het weer met kerst dat we weer die kant oprijden, maar eerst aan de slag met mijn nieuwe baan. 


<<>>

1 reactieReageer