Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo


Blog kalender

Maandkeuze

<augustus 2017>
madiwodovrzazo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Zoek onderwerp

   


Bezoek Berty en Wim


<<

>>

Afgelopen dagen hebben we bezoek gehad in Duitsland van mijn schoonzus en zwager (Berty en Wim) uit Grave met hun hond. Ze zijn maandagmiddag aangekomen en hebben eerst hun spullen uitgeladen in hun vakantiewoning. Een prachtige, bijna nieuwe vakantiewoning in the middle of nowhere! Echt een geweldige plek met prachtig uitzicht.

Hieronder het uitzicht vanaf hun huisje.

De woning lag ongeveer 7 km van ons huis vandaan. Daarna zijn ze naar ons toegekomen en hebben hier meegegeten en de avond doorgebracht. De volgende dag zijn we een mooie route gaan rijden over de Schwarzwaldhochstrasse. Wim wilde graag de ski pistes in onze omgeving zien, dus eerst naar Vogelköpf geweest, waar we wat rondgewandeld hebben.
En wat een fotomodel die hond van Berty en Wim!!

Vervolgens naar Ruhestein; onze favoriete piste. Waar in de winter een sleepjeslift is, is nu een stoeltjeslift voor wandelaars en vakantiegangers. En op de piste stonden nu de koeien te grazen. 

Hier hebben we even lekker genoten van het uitzicht en een lunch.

Daarna naar de Mummelsee gereden, maar daar was het erg druk. Dus na een korte stop snel weer verder gereden.

Tenslotte nog een stop gemaakt bij de paraglide vlakte en hier gerelaxt en genoten van het magnifieke uitzicht.


Daarna weer huiswaarts gekeerd en bij thuiskomst heb ik meteen een restaurant gereserveerd voor die avond. 
De Renchtallhütte! Helaas koelde het vrij snel af, waardoor we niet meer buiten konden zitten, maar ook binnen ziet er erg gezellig uit. Hier heerlijk lang getafeld.

De tweede dag zijn we naar Allerheilige geweest.


Hier hebben we de rondwandeling gemaakt van ruim een uur. Eerst loop je langs de ruïne en begint de wandelroute bovenlangs. Dus mooie uitzichten.

Halverwege de wandeling kom je beneden aan de waterval en loop je langs de waterval weer omhoog.


Uiteindelijk kom je weer bij de ruïne uit en daar zit ook een restaurant, dus....lunchtijd!

De avond hebben we bij het huisje van Berty en Wim doorgebracht en hebben we zitten barbecueën. Super gezellig.


De derde en alweer de laatste dag van het bezoek, hebben we rustig aan gedaan. Tenminste...Berty en ik! Matteo en Wim zijn met de hond van Berty en Wim (zonder Nomy, want die kan die lange wandelingen echt niet meer) via een mooie wandeling naar de Braunbergstuble gewandeld. Berty en ik zijn met de auto gegaan. hier hebben we zitten lunchen, en eind van de middag zijn zij weer naar Nederland vertrokken. Het waren super gezellige dagen. Nu nog een weekend genieten van het mooie zomerweer en volgende week is de vakantie weer voorbij en gaat het gewone leven weer beginnen.

<<

>>

0 reactiesReageer