Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo


Blog kalender

Maandkeuze

<augustus 2017>
madiwodovrzazo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910


Zoek onderwerp

   


Kootwijk


<<

>>

We hebben een weekje vakantie gehad in Nederland. Dit jaar gaan we niet echt op vakantie, maar een weekje Nederland is natuurlijk ook heerlijk. We hebben gelogeerd bij Matteo's ouders, en van daaruit dingen ondernomen.
Zo zijn we op donderdag met pap, tante Annelies en mijn schoonouders naar de Cantharel in Apeldoorn geweest om te genieten van een lunchbuffet. Pas op de terugweg bedacht ik me, dat ik helemaal geen foto's had gemaakt! DOM!!! Dan maar even een foto van internet toevoegen!

Maar goed, wel genoten en fijn om pap weer even te zien en spreken, en ik geloof dat de ouders het ook een geslaagde lunch vonden.
Verder hebben we nog gebarbecued met Matteo's familie (zussen, zwagers en ouders) en zijn we op zondag nog naar Apeldoorn geweest naar Theo en Kathleen. Heerlijke dag gehad daar, en een mooie wandeling gemaakt in de zandverstuiving bij Kootwijk.
Bij aankomst eerst in de toren geklommen en genoten van het weidse uitzicht.


Voor mij was dat echt herinneringen opsnuiven; de geur van het zand, de dennen...heerlijk! Matteo was hier nog nooit geweest, terwijl wij er vroeger bijna wekelijks kwamen (met de Mosmannetjes). Nu zaten er ook hele families te picknicken met klapstoeltjes en dekens, kinderen klimmen in de bomen en spelen in het zand. Het was voor mij echt even terug in de tijd, en ik vond het geweldig.

Mijn broer was druk op zoek naar adders. Tot nog toe heeft hij er nog geen gezien, maar vroeger dus wel. Dus ze zullen er toch nog wel zitten? Blijven zoeken, broer!


Na de wandeling via leuke weggetjes terug gereden richting de Waalstraat, maar nog wel een stop gemaakt voor een heerlijk ijsje. Die hadden we wel verdiend, vond ik!


Hier ook nog een hagedis gezien.

Later bij Theo en Kath nog lekker gegeten, en 's avonds weer naar Grave gereden. Wat een heerlijke dag!!
Op dinsdag zijn we weer naar huis gereden. Er was zwaar weer voorspeld tussen Köln en Koblenz, en dat wilden we wel voor zijn, dus op tijd vertrokken.

De donkere luchten wel gezien, maar het is ons gelukt om het voor te blijven. Later hoorden we op de radio dat het er hard aan toe is gegaan daar met zwaar onweer en grote hagelstenen, dus blij dat wij dit niet hebben meegekregen.

En inmiddels dus weer thuis en al meteen vandaag (woensdag) een wandeling in de buurt gemaakt. Door het bos richting Bad Peterstal gelopen. Opvallend veel paddenstoelen al gezien, en ook een ree gespot, maar te ver weg om foto van te maken met mobieltje. Wel geprobeerd, maar niet meer zichtbaar dan een bruine vlek. Hihi! Volgende keer toch maar de camera meenemen dan.

In Bad Peterstal geluncht, en daarna weer naar huis gelopen.


Nog 1,5 week vakantie te gaan!!!

<<

>>

0 reactiesReageer