Malpaso.nl


Weblog van Jeanet en Matteo


Blog kalender

Maandkeuze

<mei 2017>
madiwodovrzazo
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234


Zoek onderwerp

   


Weekje Nederland


<<

>>

Afgelopen week weer even in Nederland op bezoek geweest. Matteo moest voor zijn werk 4 dagen training geven in Breda, en 1 dag naar een dealer in Venray. En ja....dan ga ik natuurlijk mee, om deze dagen weer de nodige bezoekjes af te leggen en andere leuke dingen te doen. Ook voor Nomy was het weer genieten, want die wordt altijd goed verwend door mijn schoonouders.

Na aankomst zijn we 's avonds heerlijk samen uit eten geweest bij de Griek! Altijd weer genieten! En daarna nog even bij schoonzus en zwager op bezoek geweest. Zondag hebben we ons pand (oude huis) nog bezocht om het resultaat van de verbouwing te zien. Het ziet er echt geweldig mooi uit. Eén appartement is inmiddels verkocht; hopelijk volgen de andere 3 ook snel.


Tevens heb ik die week de nodige lange wandelingen met Nomy gemaakt. Dan is het vlakke landschap toch ook wel weer mooi hoor. Zeker met zonnig weer.


Heelijk met Nomy over de dijk gewandeld.


En gewoon relaxt in tuin en serre van mijn schoonouders, waar we deze week logeerden. Onderstaand de prachtige bloesem in de tuin van mijn schoonouders.


Natuurlijk heb ik ook een bezoek aan Apeldoorn gebracht bij mijn paps. Theo en Kathleen kwamen daar 's avonds ook eten met Remco, dus dat was genieten. Helaas ging mijn uitstapje met Karin deze keer niet door, maar dat halen we de volgende keer wel weer in! Misschien in juni al!! Wel heb ik ook nog een bezoek gebracht op mijn oude werkplek in Nijmegen en even thee gedronken met mijn ex-collega Kirsten. En natuurlijk....heb ik die week ook met vriendin Simone afgesproken, en lekker geluncht (nou ja...lekker....Simone was later op de dag ziek, zwak en misselijk, dus er zat vast iets verkeerds bij haar lunch maaltijd). Maar het was wel heerlijk om zoveel dierbaren even te zien en bij te kletsen. Zaterdag zijn we weer huiswaarts gereden, en het is dan ook wel weer heerlijk om thuis te komen! dat thuis gevoel begint al zodra we het Zwarte Woud binnen rijden.


Zondag meteen weer een wandeling hier in de omgeving gemaakt en ja....wat  wonen we toch in een prachtig stukje natuur!! 

<<

>>

0 reactiesReageer